Tehnologiile mele

De la ProEconomica
Salt la: navigare, căutare
===Tehnologiile mele===

Descrierea Tehnologiilor


Tehnologiile mele

Tip tehnologie Beneficii
1. Managementul companiei Fiecare nivel al acestei tehnologii permite ridicarea nivelului firmei cu un nivel. Pentru ridicarea nivelului tehnologiei fiind necesare diferite produse şi un anumit nivel din tehnologia pregătirea personalului.
2. Pregătirea personalului Fiecare nivel al acestei tehnologii permite cercetarea unui nou nivel al tehnologiei managementul companiei. Pentru ridicarea nivelului tehnologiei sunt necesare diferite produse şi un anumit nivel din tehnologia Inovații tehnologice.
3. Inovații tehnologice Fiecare nivel al acestei tehnologii permite cercetarea unui nou nivel al tehnologiei Pregătirea personalului. Pentru ridicarea nivelului tehnologiei sunt necesare diferite produse şi un anumit nivel din tehnologia Asistența tehnică .
4. Asistența tehnică Fiecare nivel al acestei tehnologii permite cercetarea unui nou nivel al tehnologiei Inovații tehnologice . Pentru ridicarea nivelului tehnologiei sunt necesare diferite produse.
5. Promovarea vânzărilor Nefuncţional în acest moment.
6. Extinderea pieței Nefuncţional în acest moment.
7. Planificarea bugetului Nefuncţional în acest moment.
8. Logistica Nefuncţional în acest moment.
9. Cercetări de marketing Nefuncţional în acest moment.


Tehnologii.png


===Tehnologiile de laborator===

Tehnologiile de laborator

Domeniul tehnologiei Denumire tehnologie Beneficii
1. Comerț Optimizarea circulației Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și productivitatea SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
1. Comerț Operațiuni de recepție Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de vânzare și productivitatea SRL-urilor, în functie de nivelul deținut (1 sau 2).
1. Comerț Deservire clienți Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
1. Comerț Gestionarea depozitului Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și productivitatea SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
1. Comerț Logistica Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și productivitatea SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Calitatea producției Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Flux tehnologic Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade prețul utilajului şi al furajelor SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Calitate material ereditar Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade preţul materialului ereditar necesar SRL-urilor,în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Gradul de mecanizare Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și se reduce timpul de creştere necesar SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Calitatea utilajului Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade preţul şi uzura utilajului SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Salariații virtuali Această tehnologie oferă un bonus prin care se scade salariul angajaţilor virtuali ai SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Accelerarea proceselor Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade timpul de creștere necesar SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Rotația culturii Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Lucrările solului Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade prețul utilajului şi al îngrăşământului SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Fertilizarea Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade necesarul de îngrăşaminte din cadrul SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Calitatea seminței Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade necesarul de seminţe al SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Irigarea Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade pretul apei SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Recoltarea eficientă Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și reduce timpul de creştere din cadrul SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Calitatea utilajului Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade preţul şi uzura utilajului SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Salariații virtuali Această tehnologie oferă un bonus prin care se scade salariul angajaţilor virtuali ai SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Accelerarea proceselor Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade timpul de creștere necesar SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Calitatea producției Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și productivitatea SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Flux Tehnologic Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade prețul utilajului şi al uleiului tehnic SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Randamentul producției Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade pretul la vopseaua necesară SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Furnizare energie electrică Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade preţul la energia electrică necesară SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Reabilitarea de conducte Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade preţul apei necesară SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Gradul de mecanizare Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție şi productivitatea, și scade preţul la uleiul tehnic necesar SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Calitatea utilajului Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade preţul şi uzura utilajului SRL-urilor, în functie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Salariații virtuali Această tehnologie oferă un bonus prin care se scade salariul angajatilor virtuali ai SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Accelerarea proceselor Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade uzura utilajului necesar SRL-urilor, în funcţie de nivelul deținut (1 sau 2).
Unelte personale
Spații de nume

Variante
Acțiuni
NAVIGARE
ROMÂNĂ
ENGLISH
РУССКИЙ
Trusa de unelte