Tehnologiile mele

De la ProEconomica
(Diferența dintre versiuni)
Salt la: navigare, căutare
(Tehnologiile de laborator disponibile)
(Tehnologiile de laborator disponibile)
Linia 57: Linia 57:
  
 
{| border="1"  cellspacing="0"
 
{| border="1"  cellspacing="0"
|  align="center" width=20% | '''Domeniul tehnologiei'''
+
|  align="center" width=100 | '''Domeniul tehnologiei'''
|  align="center" width=30% | '''Denumire tehnologie'''
+
|  align="center" width=200| '''Denumire tehnologie'''
|  align="center" width=100% | '''Beneficii'''
+
|  align="center" width=80% | '''Beneficii'''
 
|-
 
|-
 
|  align="left" | 1. Comerț
 
|  align="left" | 1. Comerț

Versiunea de la data 28 iunie 2012 01:53

===Tehnologiile mele===

Cuprins

Descrierea Tehnologiilor


Tehnologiile disponibile

Tip tehnologie Beneficii
1. Managementul companiei Fiecare nivel al acestei tehnologii permite ridicarea nivelului firmei cu un nivel. Pentru ridicarea nivelului tehnologiei fiind necesare diferite produse si un anumit nivel din tehnologia pregătirea personalului.
2. Pregătirea personalului Fiecare nivel al acestei tehnologii permite cercetarea unui nou nivel al tehnologiei managementul companiei. Pentru ridicarea nivelului tehnologiei sunt necesare diferite produse si un anumit nivel din tehnologia Inovații tehnologice.
3. Inovații tehnologice Fiecare nivel al acestei tehnologii permite cercetarea unui nou nivel al tehnologiei Pregătirea personalului. Pentru ridicarea nivelului tehnologiei sunt necesare diferite produse si un anumit nivel din tehnologia Asistența tehnică .
4. Asistența tehnică Fiecare nivel al acestei tehnologii permite cercetarea unui nou nivel al tehnologiei Inovații tehnologice . Pentru ridicarea nivelului tehnologiei sunt necesare diferite produse.
5. Promovarea vânzărilor Nefunctional in acest moment.
6. Extinderea pieței Nefunctional in acest moment.
7. Planificarea bugetului Nefunctional in acest moment.
8. Logistica Nefunctional in acest moment.
9. Cercetări de marketing Nefunctional in acest moment.


Tehnologii.png


===Tehnologiile de laborator===

Descrierea Tehnologiilor


Tehnologiile de laborator disponibile

Domeniul tehnologiei Denumire tehnologie Beneficii
1. Comerț Optimizarea circulației Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitate de producție și productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
1. Comerț Operațiuni de recepția Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitate de vânzare și productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
1. Comerț Deservire clienți Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
1. Comerț Gestionarea depozitului Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție? și productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
1. Comerț Logistica Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție? și productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Calitatea producției Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Flux tehnologic Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade prețul utilajului si al furajelor SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Calitate material ereditar Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade pretul materialului ereditar necesar SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Gradul de mecanizare Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și reduce timpul de crestere necesar SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Calitatea utilajului Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade pretul si uzura utilajului SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Salariații virtuali Această tehnologie oferă un bonus prin care se scade salariul angajatilor virtuali ai SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
2. Creșterea animalelor Accelerarea proceselor Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade timpul de creștere necesar SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Rotația culturii Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Lucrările solului Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade prețul utilajului si al îngrăsământului SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Fertilizarea Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade necesarul de ingrasaminte din cadrul SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Calitatea seminței Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade necesarul de seminte al SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Irigarea Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade pretul apei SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Recoltarea eficientă Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și reduce timpul de crester din cadrul SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Calitatea utilajului Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade pretul si uzura utilajului SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Salariații virtuali Această tehnologie oferă un bonus prin care se scade salariul angajatilor virtuali ai SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
3. Creșterea plantelor Accelerarea proceselor Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade timpul de creștere necesar SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Calitatea producției Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și productivitatea SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Flux Tehnologic Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade prețul utilajului si al uleiului tehnic SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Randamentul producției Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade pretul la vopseaua necesara SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Furnizare energie electrică Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade pretul la energia electrică necesară SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Reabilitarea de conducte Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade pretul apei necesară SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Gradul de mecanizare Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție si productivitatea și scade pretul la uleiul tehnic necesar SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Calitatea utilajului Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește capacitatea de producție și scade pretul si uzura utilajului SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Salariații virtuali Această tehnologie oferă un bonus prin care se scade salariul angajatilor virtuali ai SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
4. Industria Accelerarea proceselor Această tehnologie oferă un bonus prin care se mărește productivitatea și scade uzura utilajului necesar SRL-urilor, in functie de nivelul deținut (1 sau 2).
Unelte personale
Spații de nume

Variante
Acțiuni
NAVIGARE
ROMÂNĂ
ENGLISH
РУССКИЙ
Trusa de unelte