Regulamentul de remunerații

De la ProEconomica
Salt la: navigare, căutare

Regulamente ProEco

Regulamentul de remuneratii

1.Aplicaţia “Acţionariat” a fost creată pentru jucatorii care au sprijinit financiar proiectul în perioada de realizare şi lansare, astfel încât aceştia să aibă posibilitatea în mod simbolic să fie în viitor acţionari şi beneficiari permanenţi ai proiectului. Aplicaţia “Acţionariat” nu este un modul legat de loterie, jocuri de noroc, piramide financiare sau altele de acest fel, ci este un modul care le va permite persoanelor care au susţinut financiar proiectul să fie remunerate, inclusiv cu bonusuri şi alte premii. Unii jucători care au oferit sprijin moral, au manifestat corectitudine şi activism în cadrul Proiectului ( invitare jucători, activitate pe chat, consultanţă, vizitarea regulată şi de durată a proiectului) la fel pot beneficia de această aplicaţie pentru a avea beneficii în joc, iar potrivit deciziei Administraţiei pot avea parte şi de remunerare financiară.

2. Lunar, un jucător poate fi remunerat pentru Modulul INVITĂ cu o sumă ce nu depăşeşte proporţia de 30 % din susţinerea financiară oferită. Suma se oferă în Gold sau Euro în contul Proeconomica.

3. Cei care au câştigat bani din modulul de referali “Invită” au dreptul să fie remuneraţi imediat cum se acumulează 20 de Euro câştig din respectiva aplicaţie. Suma se oferă în Gold sau Euro în contul Proeconomica.

4. Jucătorii care nu au oferit sprijin financiar proiectului, şi nu au participat la aplicaţia “Invită”, dar au folosit GOLD pentru a cumpăra acţiuni reale pot fi remuneraţi cu GOLD.

5. Suma pentru transmiterea banilor din remunerare către jucător în contul ProEconomica este de 20 Euro, în acest caz comisionul perceput este de 20% din sumă. Pentru a primi mai puţin de 20 Euro sau GOLD comisionul perceput pentru transmiterea banilor din remunerare în contul ProEconomica către jucator este de 30%.

6. Toate sumele financiare pentru remunerarea jucătorilor sunt oferite în concordanţă cu disponibilitatea resurselor financiare din bugetul afişat pe site, special alocat pentru aceasta - bugetul de remunerare ProEco.

7. Dacă în urma verificarii unui cont se depistează ceva suspect în activitatea acestuia, spre exemplu: erori de programare, invitarea de persoane inexistente, formarea de conturi multiple, urmate cu însuşirea necinstită în cont a unor sume de bani, GOLD şi alte beneficii, Administraţia este în drept să şteargă toată suma de bani, GOLD, experienţă şi alte bunuri la discreţia ei, inclusiv să recurgă la ştergerea definitivă a contului.

8. Sumele financiare în Bugetul de remunerare ProEco se adună din sprijinul jucătorilor, din profituri încasate din urma plasării publicităţii pe site şi din alte venituri ale proiectului Proeconomica.

9. Pentru următorii ani, rata de remunerare conform punctului 2 va fi modificată în dependenţă de veniturile încasate de proiectul Proeconomica.

10. Remunerare reprezintă suma de bani (GOLD, Euro) din modulul Acţionariat sau INVITĂ pe care o puteţi primi lunar în contul Dumneavoastră ProEconomica, conform regulamentului, cu toate comisioanele aferente.

Unelte personale
Spații de nume

Variante
Acțiuni
NAVIGARE
ROMÂNĂ
ENGLISH
РУССКИЙ
Trusa de unelte