Prezentarea joculuu

De la ProEconomica
Salt la: navigare, căutare
===PREZENTAREA JOCULUI===

Cuprins

ProEconomica

Prezentarea jocului

ProEconomica este un simulator economic ce se joacă direct în browserul web. Acesta se diferențiază de obisnuitele jocuri in browser prin faptul că un succes în lumea virtuală ProEconomica poate avea efecte și în viața reală, putând să retrageți câștiguri în bani reali (pentru detalii consultați - regulamentul de remunerații).

Obiectivele jocului

Misiunea ta este de a te dezvolta și de a fii managerul unei firme, personajul virtual avand necesități ce trebuie satisfăcute – alimentație, aspect, exterior, igienă, habitat, tehnică, lux. Pe lângă personajul din joc este necesar să manageriaezi diverse firme, aceasta fiind una dintre sursele de venit, alături de rezolvarea unor munci, competiții sau angajarea la o altă firmă, prin care obții banii necesari pentru necesitățile personajului și pentru producția firmei.


Pagina principală

Din această pagină avem acces la aplicațiile jocului, iar ecranul principal al jocului poate fi împărțit în:
1. Partea superioară - cuprinde butoanele pentru activitate, piață, hartă, oraș, oficiu, aspectul meu, bonus&VIP, referali, căutare prieteni, wiki și ieșire;
2. Partea stângă - cuprinde butoanele edit, acționariat, alerte, mesaje, prieteni, anunțuri, aspect, depozit, + (pentru starea personală și antrepronoriat);
3. Partea dreaptă - cuprinde butoanele cumpăra (doar când se trece la un nou nivel), statul meu, tehnologiile mele, competiții, forum, consultant, ghidul meu, blogul ProEco și modalități de încărcare a contului;
4. Partea inferioară - cuprinde butoanele companie nouă, analizează piața, piața muncii, adaugă și linkuri către panoul de management al companiilor
Pentru a observa amplasarea butoanelor, ce sunt explicate în secțiunea ”Funcționalitatea meniurilor” puteți să vizualizați imaginile următoare:


Superior.png
Stanga.png
Dreapta.png
Inferior.png
Funcționalitatea meniurilor

Buton Descrierea funcționalității
Activitateb.png
Prin acest buton se accesează panoul de activități și munci. Activitățile durează între 30 minute și 8 ore și oferă premii constând în experiență, bani virtuali și abilități. Abilitățile sunt împărțite în 5 categorii (stare fizică, stare emoțională, inteligență, aspect exterior și caracter), iar distribuirea acestora deblochează noi munci. Abilitățile se obțin fie prin finalizarea unei munci de 5 ori, fie se pot obține în schimbul unui gold (prin apăsarea butonului Plus2b.png ).
Piatab.png
Prin accesarea acestui buton avem acces la piața pentru persoanele fizice (caracter), de unde putem procura produse pentru menținerea caracterului, pentru cercetarea tehnologiilor sau pentru construirea/îmbunătățirea locuinței și a oficiului. Nu putem cumpără produse pentru companiile deținute decât din piaá adresată persoanelor juridice.
Hartab.png
Nefuncțional în această etapă de dezvoltare a jocului.
Orasb.png
Nefuncțional în această etapă de dezvoltare a jocului.
Oficiub.png
Nefuncțional în această etapă de dezvoltare a jocului.
Aspectulb.png
Nefuncțional în această etapă de dezvoltare a jocului.
Bonusb.png
Prin accesarea acestui buton avem acces la modalitățile de plată, bonus card (putând să schimbăm euro în gold, gold în ron și ron în gold - cu mențiunea că primele opțiuni sunt nelimitate, în funcție de activele disponibile, iar ultima, schimbul de ron în gold, fiind limitat în funcție de nivelul deținut). Tot prin intermediul acestui buton ne putem procura un pachet de VIP, pentru a beneficia de avantaje suplimentare.
Invitab.png
Prin accesarea acetui buton avem acces la linkul de referal personal, prin care putem să fim compensați pentru fiecare amic adus de dumnevoastră în joc și de altfel avem un bilanț al invitaților înscriși, veniturile obținute și un top al câștigurilor obținute prin această metodă.
Detaliib.png Ne duce în o fereastră în care vedem activele de euro și gold, putem accesa încărcarea contului prin paypal, sau ne redirecționează spre secțiunea de schimb&procurare VIP.
Cautapb.png Butonul este amplasat în partea superioară a ecranului principal. Prin această opțiune ne putem căuta prietenii pentru ai adăuga la lista de prieteni.
Wikib.pngWiki Butonul este amplasat în partea superioară a ecranului principal și ne duce către pagina wiki a jocului.
Iesireb.pngIeșire Butonul este amplasat în partea superioară a ecranului principal și ne deconectează din joc.
Editpb.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal (sub imaginea profilului) și ne oferă acces la setările contului - schimbare parolă, identitate, locație, etc.
Actionariatb.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și deschide o fereastră unde vizualizăm acțiunile reale și acțiunile virtuale deținute, bonusul pentru acțiunile reale. Din fereastra deschisă putem să comercializăm acțiunile reale și să transformăm acțiunile virtuale în euro (a se consulta regulamentul de remunerații)
Alerteb.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și ne anunță despre noutățile implementate în joc sau ne atenționează finaliarea unor activități.
Mesajeb.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și ne oferă acces la casuța de mesaje personale.
Prietenib.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și ne oferă acces la lista de prieteni personali, din cadrul jocului.
Anunturib.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și aici găsim anunțurile despre vânzări/cumpărari de produse și putem comunica în fereastra de chat cu alți utilizatori.
Aspectb.png Nefuncțional în această etapă de dezvoltare a jocului
Depozitb.png Prin accesareaa acestui buton vizualizăm produsele deținute ca persoană fizică și avem acces la modalitatea de satisfacere a necesităților personajului.
Plus1b.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și ne deschide fereastră depozitului, pentru a putea hrăni personajul virtual.
Inimab.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și ne oferă posibilitatea de a reface sănătatea sau energia, în schimbul goldului.
Statb.pngStatul meu Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide pagina comunităților și a sistemului de votare pentru președinție și primărie.
Tehnologiib.pngTehnologiile mele Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne oferă acces la ecranul de upgradare a tehnologiilor necesare pentru un nou nivel al firmelor de tip SRL.
Procură acțiuni Când trecem la un alt nivel se generează o acțiune pe care o putem procura la un preț preferențial - 1 euro pe acțiune, într-un timp limitat.
Topb.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și aici putem vizualiza diferite topuri din joc.
Competitiib.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide fereastra pentru competiții împotriva altor jucători.
Forumb.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide fereastra forumul jocului.
Consultantb.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne oferă posibilitatea de a transmite mesaje la consultant.
Ghidb.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide un ghid primar al jocului.
Blogb.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide fereastra blogului jocului, de unde putem citi proiecte legate de dezvoltarea ulterioară a jocului.
Platab.pngModalități de plată Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide fereastra pentru accesarea modalităților de plată disponibile în vederea încărcării contului.
Adaugab.png Se găsește în partea inferioară a ecranului principal, la locuința mea și la oficiul meu și ne oferă posibilitatea de a ridica nivelul la aceste clădiri.
Companienouab.png Se găsește în partea inferioară a ecranului principal și deschide ecranul pentru crearea unei noi companii.
Analizeazapiatab.png Se găsește în partea inferioară a ecranului principal și deschide aplicația ”analizează piața”
Piatamunciib.png Se găsește în partea inferioară a ecranului principal și ne deschide ecranul cu ofertele de muncă existente.
Anunturigb.png Se găsesc în paginile jocului și reprezintă o modalitate de susținere a proiectului. Prin accesarea acestora (gratuită pentru utilizator) dezvoltatorii primesc o mică sumă de la google.
Unelte personale
Spații de nume

Variante
Acțiuni
NAVIGARE
ROMÂNĂ
ENGLISH
РУССКИЙ
Trusa de unelte