Prezentarea jocului

De la ProEconomica
(Diferența dintre versiuni)
Salt la: navigare, căutare
(ProEconomica)
(ProEconomica)
 
Linia 4: Linia 4:
 
<td align=center width="150px">'''===PREZENTAREA JOCULUI==='''</td></tr></table>
 
<td align=center width="150px">'''===PREZENTAREA JOCULUI==='''</td></tr></table>
 
=ProEconomica =
 
=ProEconomica =
 
=== Prezentarea jocului===
 
  
 
=== Prezentarea jocului===
 
=== Prezentarea jocului===

Versiunea curentă din 11 decembrie 2017 23:30

===PREZENTAREA JOCULUI===

Cuprins

[modificare] ProEconomica

[modificare] Prezentarea jocului

ProEconomica este un simulator economic de tip browser. Pentru că este în primul rând un simulator, ProEconomica pune accent pe concepte întâlnite în realitate (concurenţa, materiile prime, statul, ş.a.). Ba mai mult, un succes în lumea virtuală ProEconomica poate avea efecte și în viața reală, pentru că aici pe lângă faptul că îţi dezvolţi abilităţile antreprenoriale poţi să obţii şi premii reale(pentru detalii consultați - regulamentul de premiere). ProEconomica este o lume virtuală în care poţi lansa o afacere virtuală, pentru a obţine o experienţă reală!

[modificare] Obiectivele jocului

Misiunea ta este să te dezvolţi și să devii managerul unei firme. Trebuie să ţii cont de faptul că personajul virtual are necesități ce trebuie satisfăcute – alimentație, aspect, igienă, habitat, tehnică, lux. Pentru a putea întreţine personajul virtual vei avea nevoie de resurse financiare, pe care le poţi obţine prin gestionarea de întreprinderi, dar şi prin îndeplinirea unor munci, competiții sau prin angajarea la o altă firmă.


[modificare] Pagina principală

Din această pagină avem acces la aplicațiile jocului, iar ecranul principal al jocului poate fi împărțit în:
1. Partea superioară - cuprinde butoanele pentru Activitate, Piață, Hartă, Oraș, Oficiu, Aspectul meu, Bonus&VIP, Referali(Invită), Căutare prieteni, Wiki și Ieșire;
2. Partea stângă - cuprinde butoanele Edit, Acționariat, Alerte, Mesaje, Prieteni, Anunțuri, Aspectul meu, Depozit, + (pentru starea personală și antrepronoriat);
3. Partea dreaptă - cuprinde butoanele Cumpără (doar când se trece la un nou nivel), Statul meu, Tehnologiile mele, Competiții, Forum, Consultant, Ghidul meu, Blogul ProEco și modalități de încărcare a contului;
4. Partea inferioară - cuprinde butoanele Companie nouă, Analizează piața, Piața muncii, și linkuri către panoul de management al companiilor
Pentru a observa amplasarea butoanelor, ce sunt explicate în secțiunea ”Funcționalitatea meniurilor” puteți să vizualizați imaginile următoare:


Superior.png
Stanga.png
Dreapta.png
Inferior.png
[modificare] Funcționalitatea meniurilor

Buton Descrierea funcționalității
Activitateb.png
Prin acest buton se accesează panoul de munci. Activitățile durează între 5 minute și 24 de ore și oferă bonusuri: puncte de experiență, bani virtuali și abilități. Muncile vin în seturi a câte 5 sau chiar 100. Abilitățile sunt împărțite în 5 categorii (stare fizică, stare emoțională, inteligență, aspect exterior și caracter). Abilitățile se obțin fie în urma îndeplinirii unui set de munci, fie în schimbul unui GOLD (prin apăsarea butonului Plus2b.png ). Pentru a putea efectua următorul set de munci este necesar să adăugaţi puncte la anumite abilităţi şi să dezvoltaţi anumite tehnologii.
Piatab.png
Prin accesarea acestui buton avem acces la piața pentru persoanele fizice de unde putem procura produse pentru menținerea personajului virtual, pentru cercetarea tehnologiilor sau pentru construirea/îmbunătățirea locuinței și a oficiului. Nu putem cumpără produse pentru companiile deținute decât din piaţa adresată persoanelor juridice.
Hartab.png
Nefuncțional în această etapă de dezvoltare a jocului.
Orasb.png
Nefuncțional în această etapă de dezvoltare a jocului.
Oficiub.png
Nefuncțional în această etapă de dezvoltare a jocului.
Bonusb.png
Prin accesarea acestui buton avem acces la modalitățile de plată, bonus card (pot fi schimbaţi ECO în Gold, Gold în bani virtuali și banii virtuali în Gold - cu mențiunea că primele opțiuni sunt nelimitate, pe când ultima, schimbul de bani virtuali în Gold, este limitată în funcție de nivelul deținut). Tot prin intermediul acestui buton putem procura un pachet de VIP pentru a beneficia de avantaje suplimentare.
Invitab.png
Prin accesarea acetui buton (denumit Invită) avem acces la linkul de referal personal. Acest link poate fi trimis prin email prietenilor, sau poate fi copiat şi plasat pe diverse siteuri. Persoanele care urmează linkul şi se înregistrează devin automat referali, iar pentru fiecare dintre ei, care devine jucător activ, suntem premiaţi.Aici putem vedea toţi invitaţii înscrişi precum şi un top al câștigurilor obținute prin această metodă.
Detaliib.png Se deschide o fereastră în care vedem activele de ECO și Gold. Putem accesa încărcarea contului prin PayPal, sau ne redirecționează spre secțiunea de schimb&procurare VIP.
Cautapb.png Butonul este amplasat în partea superioară a ecranului principal. Prin această opțiune ne putem căuta prietenii pentru a-i adăuga la lista de prieteni.
Wikib.pngWiki Butonul este amplasat în partea superioară a ecranului principal și ne duce către pagina wiki a jocului.
Iesireb.pngIeșire Butonul este amplasat în partea superioară a ecranului principal și e utilizat pentru delogare.
Editpb.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal (sub imaginea profilului) și ne oferă acces la setările contului - schimbare parolă, identitate, locație, etc.
Actionariatb.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și deschide o fereastră unde vizualizăm acțiunile reale și acțiunile virtuale deținute, bonusul pentru acțiunile reale. Din fereastra deschisă putem să comercializăm acțiunile reale și să transformăm acțiunile virtuale în GOLD.
Alerteb.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și ne anunță despre noutățile implementate în joc sau ne atenționează despre finalizarea unor activități.
Mesajeb.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și ne oferă acces la casuța de mesaje personale.
Prietenib.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și ne oferă acces la lista de prieteni personali, din cadrul jocului.
Anunturib.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și aici putem comunica cu alți utilizatori sau putem găsim anunțurile despre vânzări/cumpărari de produse.
Aspectb.png Nefuncțional în această etapă de dezvoltare a jocului
Depozitb.png Prin accesarea acestui buton vizualizăm produsele deținute ca persoană fizică. Tot aici produsele sunt consumate pe fiecare categorie în parte (Alimentaţie primară, Alimentaţie secundară, ş.a.)
Plus1b.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și ne deschide fereastră depozitului, pentru a putea hrăni personajul virtual.
Inimab.png Se găsește în partea stângă a ecranului principal și ne oferă posibilitatea de a reface sănătatea sau energia în schimbul Goldului.
Statb.pngStatul meu Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide pagina comunităților și a sistemului de votare pentru președinție și primărie.
Tehnologiib.pngTehnologiile mele Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne oferă acces la ecranul de upgradare a tehnologiilor necesare pentru un nou nivel al firmelor de tip SRL sau pentru deblocarea noilor seturi de munci.
BuyShareNewRo.jpg Când trecem la un alt nivel se generează o acțiune pe care o putem procura la un preț preferențial - 1 ECO pe acțiune, într-un timp limitat.
Topb.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și aici putem vizualiza diverse topuri din joc.
Competitiib.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide fereastra pentru competiții, aici putem concura cu alţi jucători la capitolul volum de vânzări.
Forumb.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide fereastra forumul jocului.
Consultantb.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne oferă posibilitatea de a transmite mesaje la consultant.
Ghidb.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide un ghid primar al jocului.
Blogb.png Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide fereastra blogului jocului, de unde putem citi articole despre dezvoltarea ulterioară a jocului.
Platab.pngModalități de plată Se găsește în partea dreaptă a ecranului principal și ne deschide fereastra pentru accesarea modalităților de plată disponibile în vederea încărcării contului.
Adaugab.png Se găsește în partea inferioară a ecranului principal, la locuința mea și la oficiul meu și ne oferă posibilitatea de a ridica nivelul la aceste clădiri.
Companienouab.png Se găsește în partea inferioară a ecranului principal și deschide ecranul pentru crearea unei noi companii.
Analizeazapiatab.png Se găsește în partea inferioară a ecranului principal și deschide aplicația ”Analizează piața”. Aceasta este utilă în cazul în care dorim să lansăm o nouă companie.
Piatamunciib.png Se găsește în partea inferioară a ecranului principal și ne deschide ecranul cu ofertele de muncă existente. Tot aici putem alege şi aplica pentru oferta care ne interesează.
Anunturigb.png Se găsesc în paginile jocului și reprezintă anunţuri publicitare pe care vă rugăm să le accesaţi doar dacă sunteţi interesaţi de conţinutul acestora.
Unelte personale
Spații de nume

Variante
Acțiuni
NAVIGARE
ROMÂNĂ
ENGLISH
РУССКИЙ
Trusa de unelte