Pagina principală

De la ProEconomica
(Diferența dintre versiuni)
Salt la: navigare, căutare
(Pagină nouă: == Bine aţi venit pe ProEconomica == <br> <table border="1" style="border-width: 0px" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> </tr> <tr> <td style="padding: 8px; border: ...)
 
(Bine aţi venit pe ProEconomica)
 
Linia 9: Linia 9:
 
<td  style="padding: 8px; border: 2px solid #322618" bgcolor="#FFFFFF">
 
<td  style="padding: 8px; border: 2px solid #322618" bgcolor="#FFFFFF">
 
<p align="justify"><font color="#000000">
 
<p align="justify"><font color="#000000">
Eşti pregătit să-ți dezvolți abilitățile antreprenoriale și manageriale pentru a ajunge un om de afaceri de succes? Vrei să gestionezi propria companie sau să concurezi cu alți jucători într-o lume virtuală în care țara și localitatea ta arată exact ca în realitate? Atunci intră pe [http://www.ProEconomica.com/ ProEconomica] şi lansează-te într-o aventură economică unică! Intră  într-o lume virtuală, ce îți oferă o experiență reală.
+
Eşti pregătit să-ți dezvolți abilitățile antreprenoriale și manageriale pentru a ajunge un om de afaceri de succes? Vrei să gestionezi propria companie sau să concurezi cu alți jucători într-o lume virtuală bazată pe conceptul de realitate? Atunci intră pe [http://www.ProEconomica.com/ ProEconomica] şi lansează-te într-o aventură economică unică! Intră  într-o lume virtuală, ce îți oferă o experiență reală.
 
[[File:Wiki.png|link=|right|link=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oHfoEtiFtH8#!313px|alt=Bine ati venit!]]
 
[[File:Wiki.png|link=|right|link=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oHfoEtiFtH8#!313px|alt=Bine ati venit!]]
  

Versiunea curentă din 5 noiembrie 2012 10:50

[modificare] Bine aţi venit pe ProEconomica


Eşti pregătit să-ți dezvolți abilitățile antreprenoriale și manageriale pentru a ajunge un om de afaceri de succes? Vrei să gestionezi propria companie sau să concurezi cu alți jucători într-o lume virtuală bazată pe conceptul de realitate? Atunci intră pe ProEconomica şi lansează-te într-o aventură economică unică! Intră într-o lume virtuală, ce îți oferă o experiență reală.

Bine ati venit!

În acest joc online bazat pe browser sarcina ta nu se limitează doar la a-ţi dezvolta abilităţile antreprenoriale şi cunoştinţele în materie de economie, cel mai important aici este să contribui la dezvoltarea oraşului, a regiunii şi a ţării tale. Cu ajutorul tău ţara ta poate ajunge în Topul Mondial. În drumul spre glorie şi onoare, trebuie să ai grijă de personajul tău virtual, să îndeplineşti diferite munci, teste economice sau să te întreci în competiții economice cu alţi utilizatori, toate acestea aducându-ţi faimă, premii dar și beneficii în lumea reală.

Acest Wiki a fost conceput pentru a te ajuta să cunoşti mai uşor lumea ProEco. Aici vei găsi orice informaţie: de la reguli şi modul de desfăşurare al jocului până la ghiduri de joc scrise de jucători cu experienţă. Aceste informaţii îţi vor ghida paşii spre topul lumii ProEconomica,în care trebuie neapărat să apari şi tu, pentru că simulatorul online de afaceri Proeconomica este un proiect care schimbă lumea ta virtuală. Un proiect care creează posibilități și lărgește orizonturi. Pentru că Proeconomica nu e doar un joc – e o experiență și cel mai important- una reală!


Cuprins
ACEST WIKI este disponibil și în limba:

Unelte personale
Spații de nume

Variante
Acțiuni
NAVIGARE
ROMÂNĂ
ENGLISH
РУССКИЙ
Trusa de unelte